אמנם, ויטמינים רבים שנמצאים בשקדים נעלמים בזמן הבישול, ועדיין, מאפים מקמח שקדים, הפוטרות אותנו מגלוטן ומעשירות אותנו בחלבונים בריאים, הם תוספת נהדרת ובריאה לקפה של הבוקר.

 

מצרכים: 

 קמח שקד תבור - כוס וחצי

 4 כפות קמח שקדים

4 כפות סילאן/ מייפל/ סירופ אגבה

2 כפות קוקוס קלוי

אפשר להוסיף שוקולד מריר 

 

מערבבים הכל ויוצקים לעוגיות גדולות. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, ואופים למשך 10 -20 דקות, עד שצד אחד משחים. לאחר מכן מוציאים לצינון של כמה שעות בארון או במקרר, ומגישים.

 

בתיאבון!

phone
waze
back to top