אמנם, ויטמינים רבים שנמצאים בשקדים נעלמים בזמן הבישול, ועדיין, מאפים מקמח שקדים, הפוטרות אותנו מגלוטן ומעשירות אותנו בחלבונים בריאים, הם תוספת נהדרת ובריאה לקפה של הבוקר.
מצרכים:
קמח שקד תבור - כוס וחצי
4 כפות קמח שקדים
4 כפות סילאן/ מייפל/ סירופ אגבה
2 כפות קוקוס קלוי
אפשר להוסיף שוקולד מריר
מערבבים הכל ויוצקים לעוגיות גדולות. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, ואופים למשך 10 -20 דקות, עד שצד אחד משחים. לאחר מכן מוציאים לצינון של כמה שעות בארון או במקרר, ומגישים.
בתיאבון!